10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăGDPRCe ceasuri poarta actorii de la Hollywood (P)

Ce ceasuri poarta actorii de la Hollywood (P)

Daca femeile au la dispozitie o gama larga de accesorii pe care sa le asorteze tinutelor, domnii, sunt putin mai limitati de istoria modei. Astfel, in prim-plan pentru ei a fost si ramane ceasul. Alaturi de recomandarile designerilor din fiecare nou sezon, un reper l-au considerat intotdeauna alegerile VIP-urilor. Trecem in revista pentru voi cateva ceasuri barbati pe care le-am vazut la vedete.

Daca te vei gandi ca starurile poarta ceasuri care valoreaza o mica avere, cu siguranta nu te vom putea contrazice. Totusi, o varianta de compromis pentru pasionatii de fashion care nu pot sau nu vor sa cheltuiasca sume fabuloase pe ceasuri de mana sunt brandurile accesibile, care ofera calitate si design modern. Gino Rossi este doar unul dintre exemple, nou aparut pe piata din Romania.

  1. Brad Pitt, fostul sot al Angelinei Jolie, a fost adesea vazut purtand un Patek Philippe Nautilus.

 

  1. Hugh Jackman (Wolverine) nu doar ca le poarta, dar este chiar ambasadorul brandului Girard Perregaux. In imagine poarta un model vintage, din anul 1945.
  1. Channing Tatum, care este in floarea carierei sale cinematografice, poate fi vazut des avand la incheietura mainii un model de ceas de la firma IWC.
  1. Leonardo DiCaprio, care, cu siguranta nu mai are nevoie de nicio prezentare, este, de asemenea, imagine a unui brand celebru, de aceasta data al celor de la TAG Heuer.
  1. Jeremy Renner, cunoscut in rolul lui Aaron Cross din “The Bourne Legacy” a purtat un TOP GUN IWC Pilot’s, Double Chronograph Edition in timpul filmului.

Cu sau fara ceas, toti acesti 5 barbati arata fabulos. Carierele lor vorbesc de la sine, iar accesoriile de la mainile lor, de fiecare data ceasuri barbati elegante sunt, asa cum le spune si numele, niste anexe estetice, dar si utile. Totusi, timpul pare sa stea pe loc pentru multi dintre ei, nu e asa, doamnelor?

Cele mai citite

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Un atac rusesc a rupt în două turnul de televiziune din Harkov

Turnul de televiziune de 240 de metri din orașul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt în două, iar partea sa superioară a căzut la pământ,...
Ultima oră
Pe aceeași temă