14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăGDPRCum slăbeşti şi scapi de celulită într-o singură şedinţă (P)

Cum slăbeşti şi scapi de celulită într-o singură şedinţă (P)

De îndată ce temperaturile cresc în termometre, începe să ne frământe cum ne putem pregăti corpul în timp record astfel încât să arătăm perfect pe plajă. De ani de zile, specialiştii Noblezza Beauty Clinique, clinică recunoscută pentru procedurile eficiente de remodelare corporală, ne atenţionează să nu lăsăm totul pe ultima sută de metri. Şi ce bine ar fi dacă am da toţi dovadă de consecvenţă şi ne-am apuca din timp de tratamente ca să scăpăm de celulită şi de depozitele încăpăţânate din grăsime!

Din fericire, există Crio-cooltech, cea mai avansată metodă de criogenare a grăsimii şi a celulitei. Practic, rezolvi ambele probleme într-o singură şedinţă de tratament.

Fiind alternativa total non-invazivă a liposucţiei, metoda nu implică bisturiu, anestezie sau recuperare medicală. Rezultatele sunt însă aceleaşi. Crio-cooltech este un tratament creat special pentru zonele unde avem depuneri de ţesut adipos (burtică, braţe, aripioare, genunchi). Ideal şi pentru persoanele slabe, care oricât de mult sport ar face, tot se confruntă cu aripioare sau burtică!

Ca să obţinem un proces criogenare celulită şi criogenare grăsime, Crio-cooltech are la bază tehnologie performantă, care îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. Odată aplicat dispozitivul pe abdomen, coapse etc., acesta strânge ca un vacuum stratul de grăsime nedorit şi îl îngheaţă în mai puţin de un minut la la -8 grade Celsius. Astfel, celule grase sunt distruse, fiind mai apoi eliminate în mod natural. Pe o anumită zonă poţi face maxim 3 şedinţe. Tratamentul mai poate fi repetat apoi la un interval de două luni.

Criogenare preţ şedinţă este una dintre expresiile căutate pe google, demonstrând faptul că pacienţii vor să ştie dacă îşi permit sau nu un tratament. „Dacă e să facem o comparaţie între cât costă o şedinţă de criogenare celulită cu Crio-Cooltech şi cât costă alte tratamente, vă asigur că în cazul altor aparate, cheltuiţi şi mai mulţi bani şi mai mult timp şi tot nu obţineţi rezultatele pe care le oferă Crio-cooltech”, explică Andreea Suciu, manager Noblezza Beauty Clinique.

Crio-Cooltech este singurul aparat care răceşte până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor concurente, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute, şi care sunt extrem de dureroase. În plus, e prevăzut cu mini aplicatori, special concepuţi pentru îndepărtarea grăsimii din zona genuchilor, braţelor, coapselor sau zona lombară.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Minivacanța de Paște după intrarea în Schengen. Peste 55% dintre români spun că vor călători mai mult în țările din spațiul Schengen de acum...

Românii se pregătesc pentru cea mai lungă minivacanță din acest an, în contextul în care anul acesta cele două sărbători (1 Mai și Paște)...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...
Ultima oră
Pe aceeași temă