7.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăGDPRNoua colecție de purificatoare Bellaria lansate de Falmec în România (P)

Noua colecție de purificatoare Bellaria lansate de Falmec în România (P)

Noua colecție de purificatoare de aer Bellaria by Falmec, lansată oficial în România, incorporează tehnologia avansată de filtrare de la hotele E.ion. Grație tehnologiei de ionizare bipolară controlată, hotele E.ion System® produc ioni asemănători cu cei prezenți în bucătărie și neutralizează eficient mirosurile neplăcute, iritante și poluanții precum: bacterii, virusuri, acareni, polen, spori, praf, noxe sau gaze de eșapament. Ionii încărcați negativ au, de asemenea, un efect pozitiv asupra minții și a corpului, având ca rezultat îmbunătățirea stării de spirit și a concentrării.

Producătorul italian de hote premium Falmec a organizat  împreună cu  Intax Trading srl – reprezentant oficial Falmec în România, un eveniment de lansare a noii colecții Bellaria by Falmec. La evenimentul de la Hotel Epoque din data de 10 noiembrie au participat arhitecți, designeri și colaboratori ai Falmec România.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența reprezentanților companiei Falmec din Italia – Lorenzo Poser, Marketing Manager Falmec și Gianluca Lovisotto, Export Area Manager Falmec. Invitații au fost designeri, arhitecți și parteneri ai Falmec România, între momentele serii numărându-se o tombolă cu premii Falmec.

Fondată în 1981, Falmec s-a transformat dintr-o companie mică de producție într-un adevărat lider industrial, câștigând o vastă experiență în proiectarea și producția de hote premium de bucătărie. Cercetarea de ultimă generație, flexibilitatea în producție, dezvoltarea unor tehnologii noi și creativitatea dotează colecțiile Falmec cu un plus puternic de valoare, în ceea ce privește inovația, și cu un aer unic de design și tehnologie, ajungând la cele mai ridicate niveluri de excelență italiană în lume.

De la proiectarea inițială la produsul finit, toate creațiile Falmec sunt realizate printr-un proces format din mai multe etape, care se desfășoară în întregime în cadrul fabricii situate în apropiere de Veneția. Produsele Falmec oferă o garanție absolută a calității în proiectare, a materialelor și a construcției, respectând tradiția italiană în fabricarea unor produse de calitate.

 

 

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă