9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăGDPROne-Sixty: Bicicletele Merida ale anului 2017 (P)

One-Sixty: Bicicletele Merida ale anului 2017 (P)

Bicicletele Merida lansate in 2017, One-Sixty full suspension, sunt unele dintre cele mai bune modele pe care compania le-a avut pana acum si asta pentru ca inginerii sai au avut un scop bine definit: sa creeze o masinarie de pedalat care sa infrunte cele mai dure curse. Vorbim de niste biciclete care inspira incredere si asigura o experienta de neegalat, tradusa printr-o stabilitate a vitezei fara echivalent si un raport echilibrat al caracterului jucaus si al aspectului seducator pe care il au, utilizand cele mai noi materiale si componente de suspensie.

Ceea ce vezi este o bicicleta; o constructie armonioasa pe doua roti si alte componente. Ceea ce nu se poate vedea, insa, este sufletul acestor biciclete Merida si toate ideile complexe care se afla in spatele conceptului. Toate acele ore lungi petrecute de catre o multime de oameni dedicati pentru a creea niste produse de top. Toate acele discutii intense, desene precise, ganduri abandonate si teste de viteza aplicate prototipurilor. Ceea ce nu poti vedea sunt mainile ocupate ale mecanicilor, sudoarea lor, depozitul echipei sau managementul de calitate. Nu poti vedea pasiunea ce a fost pusa in bicicletele Merida.

Bicicletele Merida 2017, One-Sixty, se vand extrem de bine, iar in momentul in care sunt scoase pe teren, nu dezamagesc. Pot fi conduse in orice circumstanta posibila: de la curse lungi pe pantele abrupte ale padurilor, pana la downhill – este clar ca geometria, specificatiile inteligente si modul in care functioneaza reprezinta secretul unei curse de succes.

Aceste biciclete Merida sunt agile, in special in momentul in care iti doresti sa treci cu roata din fata peste un obstacol sau sa schimbi directia brusc; in plus, sunt foarte usor de depozitat intr-un colt, deci nu ocupa prea mult spatiu. Sunt biciclete versatile – confortabile la urcare, ce mascheaza drumurile lungi, dar care se comporta ca  bicicletele downhill la coborare.

Alban Aubert, membru al echipei de aventura a bicicletelor Merida de peste 17 ani, a inspirat o intreaga lume a mountain bikeng-ului prin povestile sale din calatorii, aventurile si nenumaratele depasiri de recorduri. In momentul in care a fost rugat sa se introduca, formal, in momentul in care i s-a luat interviu, acesta s-a descris ca fiind ciclist de mountain bike, iubitor al calatoriilor, al activitatilor in natura si al oamenilor. Acestea sunt caracteristicile iubitorilor de biciclete Merida!

Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, este in momentul de fata cel mai important importator de biciclete Merida in Romania; in mod clar, senzationalele biciclete Merida ale anului 2017, One-Sixty, fac parte din gama lor de produse, ceea ce nu ne mira, avand in vedere faptul ca performanta si calitatea au fost intotdeauna in centrul atentiei Veloteca. Pentru ca da, o Merida poate depasi orice limite si asteptari si poate aduce multe premii de top in competitiile de profil. Dupa momentul Argentina, cand Ramunas Navardauskas si-a sarbatorit prima victorie ca membru al echipei de ciclism al Bahrain, echipa ce este pro biciclete Merida, specialistii in sprint s-au intors in actiune in Turul din Dubai. Dupa ce a trecut de primele doua etape destul de nefericite, Sonny Colbrelli a obtinut un loc pe podium, terminand cea mai lunga si cea mai grea proba pe locul 3. Echipa de ciclism din Bahrain, iubitoare a bicicletelor Merida, s-a bucurat de un succes destul de mare la inceputul acestui sezon.

Asa cum afirma si ei, o istorie deosebita sta la baza unor biciclete de top, iar bicicletele Merida 2017 sustin mai mult decat evident aceasta afirmatie!

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă