8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăGDPRTotul despre bijuteriile placate cu aur (P)

Totul despre bijuteriile placate cu aur (P)

Ce sunt bijuteriile fashion placate cu aur?

Sunt acele bijuteriii realizate din aliaje de premium (de preferat alama) si placate cu metale pretioase – aur sau argint, decorate cu cristale de cea mai buna calitate –Swarovski sau/si Preciosa) sau cu pietre semipretioase.

Tendinte internationale in domeniul  bijuterii placate cu aur:

• Dat fiind faptul ca femeia zilelor noastre isi doreste sa tina mereu pasul cu cerintele impuse in lumea modei, ea isi aliniaza nu numai imbracamintea acestor tendinte, dar si accesoriile.

• Bijuteriile fashion au aparut deci, ca urmare a necesitatii de schimbare, asortare a accesoriilor cu orice tinuta, iar acest lucru era mult prea restrictiv daca se foloseau bijuteriile clasice pretioase. Cate dintre femei ar putea tine pasul?

• In acest sens, marile case de bijuterii din lumea intreaga isi dezvolta in prezent propriile linii de bijuterii fashion placate cu aur sau argint

Atunci cand comandam online acest tip de bijuterii ar fi indicat sa ne indreptam catre site-uri de incredere care au notorietate si sunt apreciate de clientii lor.

De ce sa alegi  bijuterii suflate cu aur de la Roxanne’s Jewellery & Giftware:

• Bijuteriile Roxanne's sunt REALIZATE MANUAL in Case de Bijuterii renumite si cunoscute la nivel mondial si au MODELE UNICE, iesite din tipare.

• La fabricarea lor sunt folosite MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE, certificate de institutiile acreditate din fiecare tara in parte, precum si la nivel international: sunt bijuterii placate cu aur de 24 de carate sau aur de 18 carate decorate cu cristale Swarovski si Preziosa autentice, in combinatie cu pietre naturale semipretioase.

• In portofoliul nostru intra numai acele produse care respecta reglementarile internationale privind siguranta si sanatatea consumatorilor, testate dupa ultimele cercetari in domeniu. Astfel, bijuteriile comercializate de Roxanne’s NU CONTIN NICHEL, CADMIU, PLUMB si au fost supuse unor tratamente galvanice hipoalergenice si non-toxice, in deplina conformitate cu legile in vigoare.

• Sunt produse de designer, ORIGINALE, DE MARCA – au certificate ce atesta autenticitatea / provenienta lor.

• EXCLUSIVITATE ROXANNE’S – sunt importate si distribuite in Romania exclusiv de catre firma noastra.

• PRETURI FOARTE COMPETITIVE in raport cu calitatea oferita si adaptate pietei romanesti: produse handmade la preturi mai mici decat multe dintre produsele de serie de pe piata sau decat bijuterii neplacate, din otel, de exemplu.

• LIVRARE GRATUITA in toata tara, indiferent de valoarea comenzii.

• RETUR GRATUIT in 30 de zile.

• Lansam mereu COLECTII NOI. Exista combinatii practic nelimitate de monturi si modele sofisticate Made with Crystals from Swarovski® si pietre semipretioase (numai Mariana Jewellery poate ajunge la peste 60.000 de variante de combinatii de modele, culori, cristale si pietre semipretioase).

• MII DE PRODUSE DESCRISE IN DETALIU.

• Creativitate si inovatie regasite in modelele realizate in case de bijuterii cu TRADITIE

• Bijuteriile Mariana beneficiaza de GARANTIE PE VIATA.

• La comenzile online clientii au certitudinea ca primesc exact produsele prezentate pe site: FOTOGRAFIILE SUNT PROFESIONALE, au drept de autor si sunt realizate special pentru fiecare articol in parte.

Cu peste 3000 de produse comercializate, mii de clienti multumiti si un numar din ce in ce mai mare de fani pe retelele de socializare (peste 27.000 de fani pe Facebook), Roxannes.ro a ajuns in prezent un jucator cheie pe piata romaneasca de fashion jewellery, adevarata inspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, produse premium la preturi fara concurenta.

Urmareste alaturi de noi cele mai recente tendinte de pe piata Fashion Jewellery, cunoaste ultimele colectii ale celebrilor designeri de bijuterii, afla cele mai noi informatii din domeniu si impartaseste-ne impresiile tale.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...
Ultima oră
Pe aceeași temă