Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum

14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, duminică seară, că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Rl online 0 comentarii

”Ca urmare a dispunerii tuturor măsurilor organizatorice de natură să asigure desfăşurarea optimă a procesului de vot, unităţile subordonate au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, a transmis,duminică seară, ANP.

Sursa citată a precizat că 14.696 deţinuţi au votat pentru alegerile europarlamentare şi 13.031 pentru referendum.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a anunţat, vineri, că din totalul deţinuţilor care se află în penitenciare 17.960 au au drept de vot. Dintre aceştia, 15.652 şi-au exprimat intenţia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European şi 15.271 pentru referendum.
 

Comentarii

loading...