Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

25 tablete oferite copiilor din Baia Mare de Ambasadorul Statului Israel

25 tablete oferite copiilor din Baia Mare de Ambasadorul Statului Israel

Excelența Sa, domnul David Saranga, a oferit 25 tablete mai multor beneficiari ai programelor Hope and Homes for Children, copii și tineri care în această perioadă au nevoie de ele pentru acces online la cursurile școlare.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Putem combate sărăcia prin educație, însă pentru asta fiecare copil trebuie să aibă acces la ea. Pentru noi, statul Israel, o țară fără multe resurse naturale, capitalul uman este cea mai de preț bogăție. Am înțeles că prin educație putem combate orice obstacol și astfel, am reușit să fim astăzi un stat inovator. Sperăm că prin această donație de tablete îi vom ajuta pe acești copii să fie mai puțin vulnerabili și să le redăm speranța și demnitatea într-un viitor mai bun.”, a spus Amsabadorul Statului Israel după ce a oferit cele 25 tablete.

Vizita Excelenței Sale a continuat la Centrul de Tranzit, Asistență și Consiliere pentru tinerii care părăsesc sistemul de protecție a copilului din Baia Mare.

A urmat vizita la una dintre familiile de asistenți maternali susținute de Hope and Homes for Children, încă din 2008. Familia ocrotește trei copii, pe cel mai mare dintre ei avându-l în grijă de 12 ani.

Excelența Sa, domnul David Saranga, și-a încheiat vizita în casa unei familii din programul de Prevenire a separării familiale, unde Fundația susține un tată singur - cu probleme medicale, el însuși crescut în sistemul de protecție - să poată să își țină acasă cei doi copii.

Comentarii

loading...