Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

300.000 de măşti de protecţie aduse din Turcia de o aeronavă a Armatei Române!

300.000 de măşti de protecţie aduse din Turcia de o aeronavă a Armatei Române!

Aproape 300.000 de măşti de protecţie de tip FFP2 şi FFP3 sunt aduse, vineri, din Turcia, cu o aeronavă C-130 Hercules, materialele de protecţie fiind cumpărate de statul român.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Apărării Naţionale, o aeronavă C-130 Hercules aparţinând Forţelor Aeriene Române efectuează, vineri, un zbor pe ruta Bucureşti-Istanbul şi retur pentru a aduce în ţară aproximativ 21 de tone de materiale de protecţie.

"Materialele, constând în 145.000 de măşti de protecţie tip FFP2 şi aproximativ 150.000 tip FFP3, au fost achiziţionate de statul român, prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19", arată sursa citată.

Distribuirea echipamentelor de protecţie va fi realizată cu mijloace de transport aflate în dotarea IGSU, iar cu sprijinul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă echipamentele vor fi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical din ţară şi echipajelor operative care acţionează în teren.

Comentarii

loading...