10.6 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăȘtirile zilei450 DE SUPORTERI AI ECHIPELOR Dinamo și Steaua, duși la Poliție și...

450 DE SUPORTERI AI ECHIPELOR Dinamo și Steaua, duși la Poliție și Jandarmerie

Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate.

Partida trebuia să înceapă la ora 17,30, dar a fost amânată după ce fanii celor două echipe au avut o altercaţie pe teren. Meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României la handbal masculin, a fost reprogramat începând cu ora 19,00, au decis oficialii Federaţiei Române de Handbal.

Potrivit organizatorilor, în urma incidentelor au fost distruse mai multe scaune din tribunele sălii de sport din Focşani, care găzduieşte acest meci.

Partida se va juca fără galeriile celor două formaţii, în sală fiind permis în schimb accesul localnicilor care au achiziţionate bilete.

Ordinea a fost asigurată de forţe ale Inspectoratelor de Jandarmi Vrancea şi Bacău, precum şi ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea şi Poliţiei Locale Focşani, a precizat sursa citată. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă