Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A fost organizată o petiție pentru modificarea examenului auto

A fost organizată o petiție pentru modificarea examenului auto

Un tânăr a lansat o petiție prin care diminuarea intervalului de programare a probei practice (traseul) la examenul auto.

Rl online 0 comentarii

”O problemă destul de des întâlnită în România este durata foarte mare a programării probei practice (traseul) la examenul de obținere a permisului de conducere.

Vă dau un exemplu concret (Județul IAȘI). Am fost programat la traseu la 3 luni și 2 săptămâni de la data la care am dat proba teoretică (sala). Acest lucru este de neacceptat. Fiecare elev trebuie să facă cele 30 de ore de conducere pentru a putea mai apoi să susțină proba teoretică și să fie programat la traseu.

Este imposibil ca în aceste 3-4 luni de așteptare să nu uiți tot ce ai învățat în acele 30 de ore de conducere.

Să zicem că trece această perioada. Apoi, ca să ajungi la o anumită performanță, ai nevoie de ore suplimentare. Acestea implică costuri suplimentare și știm foarte bine că situația financiară a românilor nu este una foarte bună. Asta în cazul în care ai noroc și instructorul te poate ajuta, dar sunt cazuri în care instructorii sunt extrem de aglomerați și care din păcate nu te pot ajuta decât cu una sau cel mult doua ședințe suplimentare. Iată de ce foarte mulți dintre elevi sunt declarați respinși!

Și nu numai pentru elevi este un lucru rău, ci și pentru instructori și examinatori. Instructorii sunt dezavantajați pentru că nu își pot face treaba așa cum trebuie și se straduiesc în zadar să ajungă cu elevii la un anumit nivel în cele 30 de ore, iar procentul lor de promovabilitate este afectat. Iar pentru examinatori, faptul că renunță chiar și din timpul lor liber pentru a face față tuturor solicitărilor.

Pe această cale, vă rog SEMNAȚI și DISTRIBUIȚI această petiție. Este momentul să ne unim și să încercăm să rezolvăm această problemă, cu care românii se confruntă de câțiva ani”, se arată în textul petiției lansată de tânăr.

Comentarii

loading...