15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiA murit actorul Luke Perry, unul dintre protagoniștii serialului “Beverly Hills 902010”

A murit actorul Luke Perry, unul dintre protagoniștii serialului “Beverly Hills 902010”

Actorul devenise celebru cu rolul Dylan McKay din serialul “Beverly Hills, 90210”, care a fost difuzat în multe ţări din lumea întreagă în anii ’90. Luke Perry a filmat în ultimele săptămâni la Los Angeles pentru serialul “Riverdale”, o producţie inspirată din benzi desenate.

Luke Perry a murit în urma “unui grav AVC”, se afirmă în comunicatul remis de agentul său de presă. Starul a murit în prezenţa copiilor lui, Jack şi Sophie, logodnicei sale – Wendy Madison Bauer – şi fostei sale soţii – Minnie Sharp. Alături de el au fost prezenţi şi mama, fratele şi sora actorului.

Familia actorului a mulţumit fanilor din lumea întreagă pentru sprijinul lor şi a cerut ca intimitatea să îi fie respectată în această perioadă de doliu. “Niciun detaliu suplimentar nu va fi transmis imediat”, precizează acelaşi comunicat.

Luke Perry a fost spitalizat pe 27 februarie, aceeaşi zi în care studioul Fox a anunţat că va relansa serialul “Beverly Hills, 90210” prin intermediul unui set de şase episoade, ce vor fi difuzate în vara acestui an.

Numele lui Luke Perry nu apărea însă în distribuţia acestui proiect.

Şase personaje din serialul original – Brandon Walsh (Jason Priestley), Kelly Taylor (Jennie Garth), Steve Sanders (Ian Ziering), Andrea Zuckerman (Gabrielle Carteris), David Silver (Brian Austin Green) şi Donna Martin (Tori Spelling) – vor face însă parte din distribuţia acestui nou sezon. 

Cele mai citite

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Joe Biden a promulgat legea ce prevede pachetul de ajutor pentru Ucraina, Israel și Taiwan

Preşedintele american Joe Biden a promulgat miercuri proiectul lege foarte disputat, care prevede un nou ajutor în valoare de 95 de miliarde de dolari...
Ultima oră
Pe aceeași temă