Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

A picat site-ul ANAF. Cum se desfăşoară procesele de depunere a declaraţiilor fiscale

A picat site-ul ANAF. Cum se desfăşoară procesele de depunere a declaraţiilor fiscale

Site-ul ANAF a picat şi ca urmare generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate, conform informaţiilor de pe site-ul instituţiei.

George Dumitrescu 0 comentarii

Site-ul generează, în prezent următorul mesaj:

“In prezent, portalul ANAF generează erori de accesare, deoarece resursele TIC disponibile sunt suprasolicitate. Se identifică soluţii de utilizare optimă a tuturor resurselor. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente! Vă mulţumim pentru înţelegere! Depunerea Declaraţiei Unice se derulează prin intermediul interfeţei disponibile la Depunere Declaraţie Unică. Depunerea declaraţiilor fiscale se derulează prin intermediul interfeţei disponibile la https://decl.anaf.mfinante.gov.ro. Pentru verificarea stării depunerii declaraţiilor se poate accesa https://www.anaf.ro/StareD112/”, spun reprezentanții ANAF.

Comentarii

loading...