6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident cu doi răniți pe DN 7C, în județul Argeș

Accident cu doi răniți pe DN 7C, în județul Argeș

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că unul dintre autovehiculele implicate a ieşit de pe un drum lateral.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeş s-a stabilit că un autoturism condus pe DN 7C de un tânăr de 22 de ani, din Corbeni, la intersecţia cu DJ 704G, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, din Cicăneşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor. Şoferul autoutilitarei şi un tânăr de 18 ani, pasager în acelaşi vehicul, au fost răniţi şi transportaţi la spital, conştienţi”, precizează IPJ Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, una dintre victime a suferit un traumatism cranio-facial şi a fost preluată de echipajul SMURD, iar cealaltă a fost preluată, în stare gravă, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Circulaţia pe DN 7C – Transfăgărăşan a fost blocată până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi a cercetărilor efectuate de poliţişti.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă