12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav. Copil de 9 ani, decedat

Accident grav. Copil de 9 ani, decedat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, Călin Domşa, a declarat că accidentul a avut loc pe DJ 792A, la ieşire din Beliu spre Bocsig. Un autoturism şi un TIR s-au ciocnit, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare de la Garda Ineu, dar şi o unitate SMURD şi o unitate medicală a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Conform ISU, în autoturism se afla o familie, respectiv mama de 29 de ani, tatăl de 34 de ani şi doi copii, de 12 şi 9 ani. Toţi au suferit răni grave.

“Mama, tata şi copilul de 12 ani sunt conştienţi şi li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras şi declarat decedat”, a declarat Domşa.

Ambele sensuri de circulaţie ale drumului judeţean au fost blocate, iar traficul va fi reluat în condiţii normale în jurul orei 19,00, după finalizarea cercetărilor la faţa locului. Poliţiştii urmează să stabilească dinamica producerii accidentului. 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă