15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident grav de circulație, două persoane decedate și trei rănite grav

Accident grav de circulație, două persoane decedate și trei rănite grav

O coliziune frontală deosebit de violentă a avut loc luni dimineață pe DN 1 Sibiu – Făgăraș între două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

„Pe DN1 Sibiu-Făgăraş, la kilometrul 280+800 de metri, între localităţile Avrig şi Porumbacu de Jos, judeţul Sibiu, a avut loc o coliziune frontală în care au fost implicate două autoturisme.”, a anunțat Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române.

Din nefericire, două dintre persoanele aflate în cele două mașini au murit pe loc în urma impactului frontal iar alte trei au fost rănite.

Dintre acestea, o femeie de 70 ani, cu politraumatisme, a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Sibiu și transportată în stare critică la spital.

Circulația este în acste moment blocată și va fi reluată după primele cercetări la locul accidentului și îndepărtarea de pe carosabil a celor două autoturisme.

Cele mai citite

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...
Ultima oră
Pe aceeași temă