9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident în Mureş. Treisprezece răniţi după ce un autobuz a luat foc

Accident în Mureş. Treisprezece răniţi după ce un autobuz a luat foc

Incidentul s-a produs după ce o conductă cu apă care răcea motorul s-a rupt, iar astfel pasagerii ar fi fost opăriţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, muncitorii care se deplasau cu autobuzul, pe raza localităţii Sânpaul, ar fi fost opăriţi de apa care răcea motorul, după ce conducta prin care trecea s-a rupt.

”A fost o defecţiune la sistemul de răcire. Au fost 13 victime, două de cod galben, unsprezece de cod verde. Noi am transportat în total 12, cu două maşini de la SMURD, două de la SAJ şi alta de la transport victime multiple. Al 13-lea muncitor s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, autobuzul nu a luat foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, în autobuz se aflau 30 de persoane. Toţi cei care se aflau în autobuz sunt muncitori.

”12 au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar unul s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.
 
Din primele informaţii, doi pasageri au arsuri de gradul II, iar unsprezece au arsuri de gradul I. Răniţii vor fi consultaţi de un specialist din cadrul secţiei de arşi.

Cele mai citite

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femelă de struț a murit după ce a înghițit cheile furate de la un angajat

Karen, o femelă de struț de 5 ani de la Grădina Zoologică Topeka din Kansas, a murit după ce a scăpat din țarcul ei,...

Activiști germani pentru climă, condamnați la închisoare pentru că au pulverizat împroșcat cu vopsea pe Poarta Brandenburg

Un tribunal german a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare trei activiști pentru climă care au pulverizat vopsea portocalie pe coloanele emblematicei...

Închisoare cu suspendare pentru trei activiști climatici care au vopsit cu spray portocaliu Poarta Brandenburg

Un tribunal din Germania i-a condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pe trei activişti climatici care au împroşcat cu spray portocaliu coloanele...
Ultima oră
Pe aceeași temă