Accident în Mureş. Treisprezece răniţi după ce un autobuz a luat foc

Accident în Mureş. Treisprezece răniţi după ce un autobuz a luat foc

Un număr de 13 muncitori au fost răniţi, joi, după ce autobuzul în care se aflau a suferit avarii la sistemul de răcire şi le-a provocat arsuri la picioare. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Sânpaul din judeţul Mureş.

Iulian Budușan 0 comentarii

Incidentul s-a produs după ce o conductă cu apă care răcea motorul s-a rupt, iar astfel pasagerii ar fi fost opăriţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, muncitorii care se deplasau cu autobuzul, pe raza localităţii Sânpaul, ar fi fost opăriţi de apa care răcea motorul, după ce conducta prin care trecea s-a rupt.

”A fost o defecţiune la sistemul de răcire. Au fost 13 victime, două de cod galben, unsprezece de cod verde. Noi am transportat în total 12, cu două maşini de la SMURD, două de la SAJ şi alta de la transport victime multiple. Al 13-lea muncitor s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.

Potrivit sursei citate, autobuzul nu a luat foc.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, în autobuz se aflau 30 de persoane. Toţi cei care se aflau în autobuz sunt muncitori.

”12 au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe, iar unul s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureş.
 
Din primele informaţii, doi pasageri au arsuri de gradul II, iar unsprezece au arsuri de gradul I. Răniţii vor fi consultaţi de un specialist din cadrul secţiei de arşi.

Comentarii

loading...