16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAccident rutier deosebit de grav în sectorul 2 din București

Accident rutier deosebit de grav în sectorul 2 din București

Copila avea traume foarte mari, spun medicii. Cealaltă copilă, de 6 ani, a murit în Ambulanță.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat, pentru MEDIAFAX, că fetița de 14 ani, a doua victimă a accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

„Suferise politraume majore, multiple fracturi, TCC, era intubată, ventilată. A făcut stop cardio-respirator când era dusă spre sala de operație și nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a spus reprezentantul Spitalului „Grigore Alexandrescu”.

Cealaltă fetiță, în vârstă de 6 ani, a murit înainte de a ajunge la Spitalul de Urgență Floreasca.

Accidentul de pe strada Mențiunii, din Sectorul 2 al Capitalei, a s-a produs după ce o femeie, care conducea mașina, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un stâlp. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat cele două fete.

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul, astfel că, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Un film românesc și unul România – Republica Moldova participă la festivalul de film de la Moscova, în ciuda sancțiunilor asupra Rusiei. Regizorul român...

Un film realizat în România, intitulat "21 de rubini", a fost prezentat în cadrul festivalului de film de la Moscova (19 - 26 aprilie...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă