14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAccidente rutiere grave care s-au produs în acest an

Accidente rutiere grave care s-au produs în acest an

Accidentul a avut loc pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

* * *

26 septembrie – Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit şi patru au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN2/E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

8 septembrie – O femeie a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite grav, după ce autoturismul în care se aflau, condus de un şofer aflat sub influenţa alcoolului, a lovit violent zidul unei case, după ce a distrus un gard de pe marginea DN7, în judeţul Arad.

29/30 iunie – Cinci persoane au murit şi şapte au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, judeţul Vaslui, fiind activat Planul Roşu de intervenţie. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 31 de ani care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

29 iunie – O femeie a murit, iar alte opt persoane au fost rănite după ce două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc pe E 85, în localitatea Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi.

22 iunie – O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident produs pe DJ 151 din judeţul Bistriţa-Năsăud, în apropierea localităţii Blăjenii de Jos.

21 iunie – Două persoane au decedat şi alţi doi minori au fost grav răniţi în urma unui accident rutier petrecut pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1, la kilometrul 447, în zona localităţii Traian Vuia.

16 iunie – Două femei au murit, iar alte patru persoane au suferit traumatisme multiple în urma unui accident rutier care a avut loc, pe DN 18, între localităţile Leordina şi Petrova, judeţul Maramureş.

29 mai – Şapte persoane, printre care şi un copil, au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 13E, în zona Câmpu Frumos, în apropierea municipiului Sfântu Gheorghe.

26 mai – Trei bărbaţi au murit într-un accident rutier produs pe DN 61, în localitatea Milcovăţu din judeţul Giurgiu.

22 mai – Două persoane au murit şi patru au suferit răni uşoare într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 15, între Brâncoveneşti şi Suseni, judeţul Mureş, conform Agerpres.

23 aprilie – Două persoane au decedat şi alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs marţi pe DN 2, în zona localităţi buzoiene Potârnicheşti.

13 aprilie – Un bărbat a murit în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Bobâlna, iar un altul a fost transportat în stare gravă la spital. Cele două victime au rămas încarcerate în urma impactului dintre autoturismele în care se aflau.

12 aprilie – O tânără de 19 ani a decedat după ce maşina în care se afla a intrat în coliziune cu un alt autovehicul pe str. Televiziunii din Capitală.

12 aprilie – O persoană a decedat şi alte patru au ajuns la spital, după ce dubiţa în care se aflau a intrat într-un copac pe DN 1A, la ieşire din localitatea Cocorăştii Olt, judeţul Prahova.

6 aprilie – O persoană a decedat şi alte două au rămas încarcerate în urma unui accident rutier în localitatea ilfoveană Jilava, în care au fost, de asemenea, avariate patru autoturisme.

24 ianuarie – Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, pe Drumul Naţional 65, în judeţul Teleorman. Din cauza vitezei, dar şi a carosabilului umed, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi acesta s-a izbit de un copac. Toţi cei patru aveau vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

21 ianuarie – O tânără de 20 de ani, din Suceava, a murit, în urma unui accident rutier provocat de un tânăr de 19 ani, care conducea un autovehicul dinspre Gilău spre Cluj-Napoca. În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit.

20 ianuarie – Doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, au murit în urma coliziunii a două autoturisme pe DN 22, în zona localităţii Palazu Mic.

17 ianuarie – Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac pe DN 39, între staţiunile Neptun şi Olimp.

16 ianuarie – Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit, iar alte două persoane au fost rănite, una rămânând încarcerată, în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 5, între localităţile Adunaţii Copăceni şi Călugăreni, şi în care au fost implicate trei autoturisme.

9 ianuarie – Un tânăr din oraşul Darabani şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier care a avut loc pe drumul naţional DN 29 B, pe raza localităţii Dealu Mare, în apropiere de municipiul Dorohoi.

7 ianuarie – O persoană a murit şi alta a fost rănită într-un accident rutier produs pe DN 7, în localitatea argeşeană Drăganu.

6 ianuarie – Două persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită, după ce autoturismul cu care se deplasau a intrat într-un cap de pod, pe DJ100H, în satul Grăjdana, comuna Tisău.

5 ianuarie – Un bărbat de 43 ani din judeţul Galaţi a murit, în urma unui accident rutier produs pe DN 26, în zona localităţii Vânători, în care au fost implicate trei autovehicule.

4 ianuarie – Un bărbat de 31 de ani, din satul Smârdan, judeţul Dolj, a murit într-un grav accident rutier care a avut loc pe raza localităţii respective după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea.

Cele mai citite

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU