Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Acţionarii Romaero vor numi patru administratori provizorii

Acţionarii Romaero vor numi patru administratori provizorii

Acţionarii Romaero Bucureşti, urmează să aleagă patru administratori provizorii în adunarea generală de marţi, 30 aprilie, precum şi durata mandatelor acestora. Anul trecut, compania a avut pierderi de 34,14 milioane lei.

Rl online 0 comentarii

În aceeaşi şedinţă, acţionarii vor constata încetarea mandatelor de administratori provizorii ai Romaero pentru: Anca Nicoleta Alexandrescu, Alexandru Buşcu, Teodor Iulian Gheorghe şi Doina Variu, având în vedere că mandatele acestora expiră pe 1 mai 2019, arată un document transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Romaero a raportat pentru anul trecut o pierdere brută de 34,14 milioane lei, la venituri totale de 119,67 milioane lei.

Comparativ, în 2017, Romaero a înregistrat o pierdere de 39,38 milioane lei şi venituri totale de 73,01 milioane lei.

Compania a avut anul trecut cheltuieli totale de 153,81 milioane lei, de la 112,39 milioane lei în 2017.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, are în prezent circa 800 de salariaţi şi o valoare de piaţă de 121,58 milioane lei.

Comentarii

loading...