Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Administrația Monumentelor și Creart primesc bani în plus

Administrația Monumentelor și Creart primesc bani în plus

Primăria Bucureşti a adoptat miercuri, cu 30 de voturi 'pentru', 12 - 'împotrivă' şi două abţineri, un nou proiect de rectificare bugetară, conform căruia bugetul Creart va fi suplimentat cu 11,1 milioane lei, iar cel al Administraţiei Monumentelor cu 10 milioane de lei.

Iulian Budușan 0 comentarii

Potrivit hotărârii, introdusă pe ordinea de zi suplimentară, bugetul Creart va fi suplimentat cu 11,1 milioane lei, ajungând la 79,1 milioane lei, iar cel al ARCUB cu 6,7 milioane lei, ajungând la un total de 55 de milioane de lei, sumele fiind prevăzute în ambele cazuri pentru bunuri şi servicii.

Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic va primi în plus 10 milioane de lei, ajungând la 207 milioane lei, banii fiind destinaţi în principal unor lucrări de reparaţii şi reabilitare pentru lăcaşe de cult.

Pentru Administraţia Cimitirelor şi Crematoriilor Umane se vor acorda în plus 11 milioane de lei, iar la Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor - 6,6 milioane lei.

Bugetul Bibliotecii Metropolitane Bucureşti va fi suplimentat cu 2,3 milioane lei, ajungând la un total de 16,8 milioane lei, sumele fiind prevăzute pentru bunuri şi servicii.

Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti va beneficia de o suplimentare de 2,9 milioane lei, bani alocaţi pentru ajutoare sociale în numerar.

Pentru Direcţia de Arhitectură Peisagistică a Municipiului Bucureşti, recent înfiinţată, este prevăzut un buget de 4,4 milioane lei. De asemenea, pentru Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti se vor acorda 9 milioane de lei, bugetul instituţiei ajungând la un total de 28,2 milioane lei, iar bugetul Operei Comice pentru Copii va fi suplimentat cu 3 milioane de lei, ajungând la 35,8 milioane lei.

Ciprian Ciucu (consilier municipal PNL) a apreciat, într-o declaraţie de presă susţinută înainte de începerea şedinţei CGMB, că bugetul anunţat la începutul anului de către actuala administraţie a fost "mult umflat". Potrivit acestuia, faptul că în acest an se realizează o a opta rectificare bugetară denotă "incapacitate de planificare bugetară".

Comentarii

loading...