14.7 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Adolescentă de 17 ani incendiată de un criminal eliberat condiționat

Fata purtase discuții în mediul online cu bărbatul de 45 ani și chiar s-a întâlnit cu acesta de câteva ori. Adolescenta l-a acuzat că ar fi violat-o iar bărbatul s-a enervat, a intrat peste fată în casă, a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fratele victimei a reușit să-i sară în ajutor și să stingă focul aruncând o pătură peste trupul cuprins de flăcări. Fata a fost transportată la Spital mai mult moartă decât vie și se află acum în stare critică.

„Starea tinerei este destul de gravă. Este suprafață foarte mare, 80-90%. Practic, fata a fost incendiată. Arsurile sunt de gradul 1, 2 și 3, din ce am putut evalua la prima vedere, s-ar putea să fie și mai profunde. Dar, oricum, suprafața este foarte foarte mare. Este în stare critică, este intubată, ea acum respiră cu aparatele.”, a spus la Digi24 Radu Iman, managerul spitalului din Drobeta Turnu Severin. Ulterior s-a solicitat un elicopter SMURD pentru mutarea fetei indendiate la Spitalul din Craiova.

Ancheta declanșată în urma evenimentului care a șocat comunitatea locală este coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. „Bărbatul de 45 de ani, din motive încă necunoscute, a mers la locuința fetei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc. Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții.”, au transmis procurorii. Agresorul este cercetat pentru tentativă de omor dar încadrarea va fi schimbată în omor dacă trupul adolescentei nu va rezista iar ea își va pierde viața din cauza rănilor severe.

Ultima oră
Pe aceeași temă