Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador SUA în România a fost respins de Senat

Adrian Zuckerman, nominalizat ambasador SUA în România a fost respins de Senat

Adrian Zuckerman, care a fost nominalizat ca ambasador al SUA în România de președintele american Donald Trump, a fost retras până când Casa Alba va răspunde la o serie de cereri suplimentare, conform DC.

Lorand Stoica 0 comentarii

Senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei pentru Relații Externe din Senatul SUA, a declarat, că ”Suntem Comisia pentru Relații Externe din Senat, reprezentăm fața Americii către lume și este întotdeauna mai bine când putem vorbi pe o singură voce despre politica externă a Americii. Acesta este motivul pentru care mă bucur că am reușit să ne ajungem la un acord cu privire la nominalizări și legislație. 

Permiteți-mi să subliniez în ce constă acest acord. Am hotărât să introducem pe ordinea de zi nominalizările a treizeci de candidați, inclusiv Kelly Craft, nominalizat ca ambasador la ONU. 

Aș sublinia că, deși nu susțin o serie de candidați, am finalizat procesul de verificare a lor și am susținut adăugarea lor pe ordinea de zi. 

Cu toate acestea, pentru domnul Zuckerman și domnul Manchester, avem cereri restante, legate de acuzațiile de hărțuire sexuală și mediu de lucru ostil. Mă bucur că președintele comisiei de politică externă a fost de acord să le retragă până când Casa Albă răspunde la scrisorile mele ca Securitatea Diplomatică să realizeze verificări suplimentare. 

Dacă voi primi răspunsul la această cerere de verificări suplimentare, cele două propuneri vor putea fi discutate la ședința de la începutul lunii septembrie”. 

Comentarii

loading...