Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

AEP a decis: transportul șefilor de birouri electorale va fi suportat de bugetele locale

AEP a decis: transportul șefilor de birouri electorale va fi suportat de bugetele locale

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că a elaborat și a lansat în dezbatere publică un nou proiect de hotărâre a Guvernului care vine să completeze regimul organizării apropiatelor alegeri locale.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Normativul supus dezbaterii are în vedere completarea alin. (1) al art. 12 din Hotărârea Guvernului nr. 578/2020 privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii și desfășurării în bune condiții a alegerilor locale din anul 2020, prin care se propune ca decontarea cheltuielilor de transport al președinților birourilor electorale de circumscripţie şi al locțiitorilor acestora din localitatea de domiciliu sau reședință, după caz, precum și în exercitarea atribuțiilor ce le revin, să fie suportată din bugetul propriu al municipiilor, orașelor, comunelor și sectoarelor municipiului București.
Proiectul de act normativ a fost publicat pe site-ul www.roaep.ro la data de 14.08.2020 și poate fi consultat la secțiunea Legislaţie electorală – Transparenţă decizională, accesând următorul link: https://www.roaep.ro/legislatie/wp-content/uploads/2020/08/proiect-HG-modificare-HG-57-2020.pdf
Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected] până la data de 21 august 2020.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...