Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla

AFM a publicat listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat marţi că a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla, ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 7 octombrie.

Rl online 0 comentarii

În această etapă, au fost acceptate 174 dosare pentru 276 autovehicule.

"Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, la secţiunea aferentă Programului Rabla.Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei", precizează AFM într-un comunicat.

De asemenea, a fost aprobat un dosar de finanţare depus de municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Comentarii

loading...