4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAglomeraţie la ieşirea din ţară prin punctul de vamă Nădlac II

Aglomeraţie la ieşirea din ţară prin punctul de vamă Nădlac II

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Matei Filip-Ionuţ, a declarat, pentru AGERPRES, că în punctul de control situat pe autostrada pan-europeană traficul este foarte intens, motiv pentru care se aşteaptă cel puţin 50 de minute, în condiţiile în care controlul se face pe şapte artere de ieşire, la autoturisme. În mod obişnuit, controlul se face pe trei-patru artere, iar timpul de aşteptare este de 15-20 de minute, informează Agerpres.

“În condiţiile în care este sărbătoare şi vremea este foarte bună, mulţi români au ales să petrecă duminica la ştranduri din Ungaria, motiv pentru care valorile de trafic sunt ridicate. Recomandăm şoferilor să consulte aplicaţia online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră care indică timpii de aşteptare şi punctele prin care se poate ieşi din ţară fără a se aştepta mult timp pentru control”, a declarat reprezentantul Poliţiei de Frontieră Arad.

Conform aplicaţiei indicate, la Vărşand se aşteaptă aproximativ 30 de minute, iar controlul se face pe trei artere. La Nădlac I (DN 7) şi Turnu, traficul se află în valori normale şi timpii de aşteptare nu depăşesc 20 de minute.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă