Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Aglomeraţie pe A1, în zona podului peste râul Argeş

Aglomeraţie pe A1, în zona podului peste râul Argeş

Centrul Infotrafic anunţă că este trafic aglomerat pe A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş, sugerând trasee alternative.

Rl online 0 comentarii

"Pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş ( Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ 3 kilometri", anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia recomandă rute alternative în vederea fluidizării traficului.

Pentru sensul spre Piteşti, traseul este: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 ( Corbii Mari);

În cazul celor care circulă pe sensul spre Capitală, varianta alterntivă este: ieşire la km 44 ( VânătoriiMici) - DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 ( Bolintin –Vale).

Comentarii

loading...