5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAglomeraţie pe A1 şi pe DN 1

Aglomeraţie pe A1 şi pe DN 1

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de Agerpres, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe două artere rutiere, respectiv A1 Bucureşti – Piteşti, în zona kilometrului 36, la lucrările de la podul de peste râul Argeş, unde este instituită şi devierea circulaţiei pe cele două căi, formându-se o coloană de aproximativ 5 kilometri, şi pe DN 1 între Nistoreşti şi Comarnic, pe sensul de mers către munte, unde s-a format o coloană de autovehicule de 4 kilometri.

În rest nu sunt probleme privind valorile de trafic, se circulă bine pe majoritatea arterelor, traficul fiind fluent şi pe DN 7, în staţiunile de pe Valea Oltului, precum şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa şi pe arterele care acced zona Capitalei, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent în aceste condiţii de aglomeraţie, să păstreze distanţa regulamentară dintre autovehicule, să nu efectueze depăşiri riscante şi să dea dovadă de calm şi disciplină în trafic.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă