13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAl optulea caz de coronavirus confirmat în România

Al optulea caz de coronavirus confirmat în România

”A fost confirmat pozitiv al 8-lea caz de infectare cu noul coronavirus”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică, citat de News.ro.

Este vorba despre o femeie din 51 de ani, din Olt, care a călătorit din Italia în acelaşi autocar cu bărbatul de 71 de ani din Suceava, fiind contact direct al acestuia. 
Femeia se află în acest moment în izolare la domiciliu.

Din cele şapte cazuri conformate până acum, trei au fost declarate vindecate, o persoană fiind externată deja.

Starea de sănătate a tinerilor de 16 ani internaţi la Timişoara diagnosticaţi cu coronavirus este bună, neavând simptome, iar pacienţii internaţi la Iaşi şi Cluj – Napoca prezintă o stare de sănătate ameliorată faţă de momentul internării.

Pacienţii din Cluj şi de la Iaşi sunt doi bărbaţi, pacientul din Cluj fiind printre primele cazuri depistate în România. Pacientul internat la Iaşi este un bărbat de 71 de ani din Suceava, întors din Italia, care are şi o afecţiune cronică.

O femeie de 38 de ani şi un bărbat de 47 de ani din Timişoara au fost declaraţi vindecaţi încă de joi, ei fiind ţinuţi sub observaţie.Primul caz de coronavirus din România, un tânăr din Gorj, a fost declarat vindecat, fiind externat.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...
Ultima oră
Pe aceeași temă