Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alba: Un bărbat urmărit internaţional în Italia, arestat provizoriu

Alba: Un bărbat urmărit internaţional în Italia, arestat provizoriu

Un bărbat dintr-un sat din Alba, bănuit că ar fi săvârşit alături de alte persoane, în luna mai, o faptă de omor în Italia, a fost arestat provizoriu de către Curtea de Apel (CA) Alba Iulia pe o perioadă de 9 zile.

Rl online 0 comentarii

Potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţei de judecată, CA Alba Iulia a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă CA Alba Iulia şi, în consecinţă, a dispus arestarea provizorie a bărbatului, în vederea predării către autorităţile judiciare italiene, pe o perioadă de 9 zile. De asemenea, instanţa a amânat soluţionarea cauzei la data de 9 august, pentru când pune în vedere reprezentantului Ministerului Public să depună la dosar mandatul european de arestare emis pe numele persoanei solicitate, precum şi traducerea acestuia în limba română.

Conform unui comunicat transmis Agerpres, în cursul zilei de joi, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ, cu sprijinul poliţiştilor Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 28 de ani, care era urmărit internaţional.

"Pe numele acestuia, autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracţiunii de omor, faptă ce ar fi fost săvârşită împreună cu alte persoane, în cursul lunii mai 2018", se arată în comunicatul IPJ Alba.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Comentarii

loading...