12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAlexander Adamescu câștigă definitiv procesul de denigrare pus la cale de Carmen...

Alexander Adamescu câștigă definitiv procesul de denigrare pus la cale de Carmen Adamescu

In data de 15 iulie, 2019 Curtea de Apel Bucuresti a hotarat definitiv in procesul 27246/3/2017 (2955/2018 ) sa “oblige pârâta S.C. EUROPEAN BUSINESS ENVIRONMENT S.R.L. la ştergerea articolului defăimător afişat pe publicaţia on-line „bugetul.ro”.

 

Bugetul.ro este o “anexa” a siteului stiripesurse.ro. De altfel schema era: bugetul publica si  stiripesurse il prelua.
Surse Romania Libera, au declarat sub protectia anonimatului, ca in spatele finantarii lui Iosif Buble si a sotiei sale, politician traseist pe numele Diana Tusa (alias Denisa Miron) actuala deputata PSD (fosta PNL),  ar fi chiar cuplul Firea- Pandele.

Cei doi sunt “clienti” mai vechi ai Romania Libera, prin dezvaluirile Romania Libera la adresa acestora.

Legatura dintre Firea si “Madame Unirea” este doamna inginer Georgeta Dorobantu, care nici nu a fost “ejectata” bine de la caractita devalizarii din Unirea Shopping Center, ca doamna Firea “i-a si deschis” societati ” in Trustul de Cladiri Metropolitane” (infiintat in 30 ianuarie 2017) numind-o director general chiar cu 16.10.2017. Practic la nici o luna dupa ce Actionarii majoritari au castigat in instanta numirea lui Alexander Adamescu in fruntea Unirea Shopping Center.

Romania Libera a studiat documentele din acuzatiile cu “iz penal” aduse Georgetei Dorobantu, una dintre acestea fiind chiar “parasirea sediului USC cu stampilele societatii”.

Documentele, nu par sa fi atras catusi de putin atentia Primariei Bucuresti cu toate ca aceste notificari fusesera trimise si la noul loc de munca al doamnei Dorobantu.

De altfel, doamna Dorobonatu isi vede nestingherita de treaba, organizand licitatii in SEAP pentru “mult controversatele” proiecte ale Trustului de Cladiri Metropolitane.

Reamintim ca in februarie 2019, USR a castigat in instanta, la Curtea de Apel Bucuresti, desfiintarea Trustului de Cladiri Metropolitane pe motiv ca acestea ar fi fost “infiintate ilegal”.

Carmen Adamescu, transmitea Redactiei Romania Libera la momentul publicarii dezvaluirilor urmatoarele:

“Cer public redactorului șef, Sabin Orcan, precum și întregii redacții ca în termen de 3 zile să aducă dovezi pentru seria de acuzații lansate la adresa mea, după cum urmează:
1. Aduceți probe concludente pentru afirmația că m-aș folosi de două site-uri de știri într-un pretins război împotriva lui Alexander Adamescu.
2. Dovediți că vreunul dintre comunicatele pe care le-am adresat întregii prese românești, nu doar site-urilor stiripesurse.ro și bugetul.ro, conține informaţii false.
3. Aduceți probe foto/video/audio sau bazate pe documente (deci nu simple „surse”), pentru faptul că aș fi plătit „bani mulți” domnului Iosif Buble, așa cum afirmați.”

 

Cele mai citite

Românii sunt invitați să se angajeze în armată, într-un moment de criză internațională. Un soldat profesionist câștigă peste 5000 de lei net

Deși nu se ia în calcul reintroducerea serviciului militar obligatoriu, Ministerul Apărării Naționale (MApN) va organiza o nouă campanie de recrutare de soldați și...

UNSAR: 8 din 10 şoferi vor să ştie cât a fost valoarea despăgubirii achitate

Opt din zece şoferi (81%) şi-ar dori ca, în cazul în care suferă pagube în accidente rutiere şi sunt despăgubiţi de poliţa RCA a...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă