Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital

Alexandru Arșinel, internat de urgență la spital

Actorul Alexandru Arşinel a fost dus la Spitalul “Alexandru Obregia” din Capitală și internat de urgență în noaptea de luni spre marți.

Rl online 0 comentarii

Marele actor a avut o cădere de tensiune de la un medicament şi a fost nevoie de o internare urgentă. Alexandru Arșinel a fost ţinut în spital în noaptea de luni spre marţi, având tensiunea 8 cu 6, a fost pus la aparate, iar a doua zi starea de sănătate s-a ameliorat, scrie click.ro.

„Sunt colegi care la vârsta asta îşi permit să nu lucreze. Am avut un episod din ăsta neplăcut. A trebuit să chem salvarea pentru că am avut o cădere de tensiune la 8 cu 6. Medicii mi-au recomandat un medicament şi eu am luat două. O noapte întreagă am luat, din jumate în jumate de oră, 250-300 g de apă pentru că mă dezhidratasem. Mi-au spus că am pierdut multe săruri şi asta afectează inima. Nu mai pompa suficient oxigen acolo unde trebuie, adică la creier. Nu l-am recunoscut nici pe băiatul meu. Am rămas peste noapte în spital şi, uite că, destul de repede m-au pus pe picioare. Da, sunt acasă acum”, a explicat Alexandru Arşinel marţi seară la Antena Stars.

Comentarii

loading...