10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAlimentarea cu gaze pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului, reluată la ora...

Alimentarea cu gaze pe Șoseaua de Centură a Bucureștiului, reluată la ora 18

“În urma unei agresiuni asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale produse de către o companie care efectua lucrări de instalare a unor cabluri electrice ieri, 17 iulie, ora 22:00, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona şoselei de centură a Bucureştiului, judeţul Ilfov, pe străzile Şoseaua de centură, Teişani, Codrii Cosminului, Pădurea Pustnicu, Pădurea Neagră. În urma acestei situaţii, s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 2.400 de clienţi casnici şi non-casnici”, se spune într-un comunicat al companiei.

Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura reluarea, în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 18:00, a alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi, spun reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

În acest interval, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice dacă aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe.

În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021.9281.

Distrigaz Sud Reţele este o filială a Engie România, înfiinţată în martie 2008, ca urmare a separării activităţii de distribuţie de cea de comercializare. Activitatea principală a societăţii este reprezentată de distribuţia gazelor naturale. Distrigaz Sud Reţele deserveşte 19 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o reţea de distribuţie de aproximativ 19.000 km. Judeţele deservite de către companie sunt: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă