10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAlte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus / Bilanţul a...

Alte două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus / Bilanţul a urcat la 248

Grupul de Comunicare Strategică a transmis că a murit un bărbat de 59 de ani din judeţul Teleorman. Boala a debutat în 3 aprilie, iar în 7 aprilie el s-a prezentat la Spitalul Municipal Videle – CPU cu insuficienţă respiratorie şi stare de agitaţie. Din cauza agravării stării pacientului, a fost transferat în aceeaşi zi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria unde a fost internat cu suspiciune de COVID-19.

Probele i-au fost recoltate tot în 7 aprilie, fiind confirmat în 9 aprilie, în INBI Balş. Bărbatul, care avea condiţii medicale pre-existente: hipertensiune şi ICC, aflat în tratament, a murit în 8 aprilie.

Al 248-lea deces este al unui bărbat de 60 de ani din judeţul Braşov. El a fost internat, în 26 martie, în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Braşov, în acelaşi salon cu un pacient care revenise din Franţa. El a fost confirmat cu coronavirus în 3 aprilie, în laboratorul Spitalul de Boli Infecţioase Braşov.

Pacientul a fost reinternat , în 7 aprilie, în Spitalul Judeţean de Urgenţă Sf. Gheorghe – Secţia ATI cu diagnostic pancreatită acută cu tendinţă de abcedare, pneumonie interstitială cu COVID-19, insuficienţă respiratorie acută.

El a murit în 8 aprilie, având condiţii medicale pre-existente: tumora de cap de pancreas, diabet zaharat insulino-dependent, hipertensiune, ulcer gastric operat.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă