16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAmenzi în valoare de 2,4 milioane de lei date de poliţişti într-o...

Amenzi în valoare de 2,4 milioane de lei date de poliţişti într-o zi

Peste 10.000 de poliţişti au fost angrenaţi în 307 acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Astfel, au fost organizate 4.237 de patrule şi s-a acţionat, pentru prevenirea accidentelor rutiere, cu 330 de aparate radar.

Poliţiştii au intervenit la 2.757 de evenimente, dintre care 2.236 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 739 de infracţiuni, 97 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Au fost depistate şi 21 de persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 54 de măsuri preventive.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 9.873 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 2.400.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 102 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 439 de permise de conducere şi au fost retrase 307 certificate de înmatriculare.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...
Ultima oră
Pe aceeași temă