15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiAnchetă la Serviciul de Acţiuni Speciale Iaşi

Anchetă la Serviciul de Acţiuni Speciale Iaşi

Decizia conducerii IPJ Iaşi de a declanşa o anchetă la SAS Iaşi a fost luată după ce mai mulţi angajaţi ai acestei structuri au sesizat comportamentul şefului SAS, Costel Şchiopu.

”La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au fost dispuse verificări cu privire la aspectele prezentate în sesizare. În funcţie de cele constatate, urmează să fie luate măsurile legale”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Angajaţii SAS Iaşi susţin în sesizarea înaintată conducerii Poliţiei judeţului, că şeful lor, subcomisarul Costel Şchiopu, ar frecventa o sală de culturism din oraş şi că le cere subordonaţilor să meargă în acelaşi loc, în caz contrar îi va muta la alte structuri din cadrul instituţiei.

Lucrătorii SAS mai afirmă că Şchiopu începuse să manifeste un comportament agresiv şi le vorbea urât, întrucât subordonaţii nu se conformau cererii lui.

De asemenea, angajaţii reclamă că au fost puşi să se bată între ei şi că, în timpul unui astfel de antrenament, un coleg de-al lor s-a ales cu fracturi.

Totodată, luptătorii din cadrul SAS Iaşi susţin că şeful instituţiei urmărea inclusiv ce făceau angajaţii săi în timpul liber, obligându-i pe unii să le demonstreze că au alergat zilnic zece kilometri. Angajaţii SAS Iaşi afirmă că nu conta dacă era ziua soţiilor sau copiilor, Costel Şchiopu invocând de fiecare dată că un luptător cere sacrificii.

Cele mai citite

Nicușor Dan cere bani pe internet, pe motiv că în acest mod ajuți Bucureștiul

Pe facebook a apărut o reclamă care ar fi plătită de Nicușor Dan, reclamă care le solicită românilor să doneze bani pentru Nicușor Dan,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă