Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andronescu: Calitatea este singura cale de a atinge performanţa

Andronescu: Calitatea este singura cale de a atinge performanţa

Calitatea este singura cale de a atinge performanţa, iar Ministerul Educaţiei Naţionale urmăreşte cu mare atenţie metodologiile, criteriile de asigurare a calităţii, a declarat miercuri ministrul Ecaterina Andronescu, la cea de a XV-a Adunare generală a EQAR.

Rl online 0 comentarii

"Pentru România, pentru sistemul românesc de învăţământ, este foarte importantă calitatea. România a fost prima ţară din zona centrală şi est europeană care a avut o agenţie de asigurare a calităţii încă din anii '90. În anul 2005 s-a restructurat prima agenţie de asigurare a calităţii - ARACIS de astăzi. Urmărim cu foarte mare atenţie metodologiile, criteriile de asigurare a calităţii, pentru că ea - calitatea - este singura cale de a atinge performanţa", a afirmat demnitarul.

În cadrul întâlnirii, la care participă specialişti în evaluarea calităţii din 30 de ţări, sunt dezbătute perspectivele de asigurare a calităţii educaţiei în cadrul Uniunii Europene, dar şi viziunea şi priorităţile Spaţiului European al Învăţământului Superior.

Reuniunea face parte din seria de evenimente organizate de Universitatea Politehnica Bucureşti cu ocazia împlinirii a 200 de ani de la înfiinţare.

Comentarii

loading...