Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Arad: Cartuşe din al doilea război mondial, găsite în podul unui dispensar

Arad: Cartuşe din al doilea război mondial, găsite în podul unui dispensar

Muncitorii care execută lucrări de reparaţii la clădirea dispensarului din localitatea arădeană Agrişul Mare au descoperit, vineri, 24 cartuşe de infanterie, datând din al doilea război mondial, care au fost preluate de către pirotehniştii ISU Arad pentru a fi distruse.

Rl online 0 comentarii

Muniţia a fost găsită în timpul lucrărilor la acoperiş, ascunsă sub vechile grinzi din lemn, care sunt demontate pentru a fi schimbate.

"La dispensarul din Agrişul Mare au loc lucrări de reparaţii, iar în podul clădirii au fost descoperite 24 de cartuşe de infanterie de calibru 7.62, datând din al doilea război mondial. Muniţia nu prezenta pericol la manipulare şi a fost preluată de echipa pirotehnică şi transportată la depozit în vederea distrugerii", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Primarul comunei Târnova, de care aparţine satul, Florin Farcaşiu, a declarat pentru AGERPRES că dispensarul este reabilitat complet cu un buget de 150.000 de lei. Lucrările ar urma să fie finalizate peste aproximativ o lună.

În clădirea respectivă mai funcţionează, pe lângă dispensar, şi o farmacie.

Comentarii

loading...