13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiArad: Femeie rănită grav, după ce locuinţa în care stătea a fost...

Arad: Femeie rănită grav, după ce locuinţa în care stătea a fost lovită de o camionetă

Accidentul a avut loc într-un cartier din municipiul Arad, într-o zonă în care există şi locuinţe improvizate de romi, construite din pământ şi lemne.

Una dintre locuinţe, aflată la marginea străzii Tarafului, a fost lovită de o camionetă şi s-a probuşit peste o femeie aflată în interior, în vârstă de 63 de ani.

”Şoferul a oprit autoutilitara fără să o asigure corespunzător, iar când a coborât din cabină, vehiculul a luat-o la vale şi a intrat într-un imobil aflat la marginea drumului. Imobilul s-a prăbuşit, iar o femeie aflată în interior a fost rănită grav”, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Lorena Radu.

Echipaje de descarcerare ale pompierilor arădeni au intervenit pentru a scoate victima de sub dărâmături.

”Femeia a fost extrasă de sub dărâmături şi a fost predată în viaţă unui echipaj SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Medicii spun că victima a suferit mai multe fracturi şi traumatisme interne şi externe, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale.

Şoferul, în vârstă de 54 de ani, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. Şoferul este angajat al unei firme de distribuţie a energiei electrice, iar autoutilitara era de serviciu, el fiind prezent în zonă pentru lucrări la reţea.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă