5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiArad: Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă

Arad: Peste 3,5 milioane de ţigarete de contrabandă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad, poliţiştii oraşului Nădlac, împreună cu cei ai oraşului Pecica, Biroul de Ordine Publică, Secţiile 1 şi 2 Rurală Arad, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au depistat un depozit de ţigarete de contrabandă.

Astfel, pe data 7 august, poliţiştii s-au deplasat la sediul unei societăţi comerciale de pe strada 6 Vânători de municipiu, unde, în două microbuze şi o autoutilitară exista suspiciunea că s-ar afla ţigări de contrabandă.

“Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad a dispus efectuarea cercetării la faţa locului, în autovehicule fiind depistate 3.540.000 de ţigarete (354 de baxuri) de diferite mărci, netimbrate şi timbrate necorespunzător, susceptibile a proveni din contrabandă, în valoare de aproximativ 800.000 de euro”, au precizat reprezentanţii IPJ Arad.

Ţigaretele au fost confiscate, anchetatorii urmând să identifice persoanele implicate în acest caz. 
 

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă