4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiArad: Pompierii au intervenit pentru a preveni o explozie

Arad: Pompierii au intervenit pentru a preveni o explozie

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că intervenţia a avut loc în urma unui apel la 112.

Incidentul s-a produs în cel mai mare cartier de blocuri din oraşul Arad, Micălaca, iar maşina cu rezervorul de GPL avariat era parcată lângă blocuri.

“S-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere, iar la faţa locului a fost găsit un autoturism din care existau scurgeri de GPL, sub formă de jet sub presiune, sub partea din spate a vehiculului. S-a acţionat cu jet de apă pe instalaţie şi jet tip perdea de apă până în momentul când s-a epuizat tot gazul din rezervor”, a declarat Pleşca.

Conform sursei citate, “intervenţia a avut rolul de a preveni o explozie”, care putea fi provocată de orice sursă de aprindere, inclusiv scântei sau conducte supraîncălzite.

Intervenţia s-a încheiat fără incidente şi nu a fost necesară evacuarea locatarilor din blocurile apropiate.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă