19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiArad: Principalii suspecţi în cazul atacului armat de luni dimineaţă au fost...

Arad: Principalii suspecţi în cazul atacului armat de luni dimineaţă au fost reţinuţi

Aceştia s-au prezentat la Parchet după ce, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, inspector principal Lorena Radu, în cursul zilei de miercuri, prin avocatul ales, s-a reuşit contactarea celor doi bănuiţi de comiterea activităţii infracţionale din data de 1 octombrie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad dispunând prezentarea celor doi la sediul Parchetului, în vederea audierii.

Cei doi s-au prezentat joi, împreună cu avocatul ales, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad în vederea audierii. După mai bine de patru ore de audieri, procurorul de caz a decis ca aceştia să fie reţinuţi pentru 24 de ore. După expirarea celor 24 de ore, cei doi urmează să fie prezentaţi din nou în faţa magistraţilor, care vor decide dacă vor fi emise mandate de arestare.

Potrivit unor surse din anchetă, în cursul audierilor, cei doi suspecţi au susţinut că victima atacului, Daniel Dragoman, ar fi fost împuşcat de o a treia persoană, îmbrăcată în negru, a cărei identitate nu o cunosc. Pe de altă parte, însă, Daniel Dragoman, prezent de asemenea în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, i-ar fi indicat pe Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa drept singurii autori ai agresiunii săvârşite împotriva sa.

Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa sunt suspecţi în cazul atacului asupra lui Daniel Dragoman, fiind acuzaţi de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Daniel Dragoman, fost “locotenent” a lui Uţu Rohozneanu, zis “Împăratul”, un important lider al lumii interlope arădene, a fost împuşcat luni, în jurul orei 4,30, în coapsa stângă, în cartierul Confecţii din municipiu, în apropierea locuinţei sale.

Cele mai citite

Transformă spațiul din garaj într-un loc accesibil – iată ce ușă de garaj de la Alexiana să alegi

Ușilor de garaj ar trebui să li se acorde mult mai multă atenție. Acestea au capacitatea de a menține un nivel de siguranță înalt...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...
Ultima oră
Pe aceeași temă