10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiArde prefectura Suceava. Cum este stins focul

Arde prefectura Suceava. Cum este stins focul

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a anunțat că pompierii intervin cu 4 autospeciale și o autoscară, dar la fața locului au ajuns și două ambulanțe SMURD.

„Nu sunt înregistrate victime până în acest moment”, a spus Găleată.

Iulian Cimpoeșu, prefectul județului Suceava, declară că acoperișul arde puternic: „Acoperișul am înțeles că este cu mult lemn, clădirea este veche”.

Între timp, numărul autospecialelor de stingere a fost suplimentat. La această oră intervin 18 mașini de stingere (13 din cadrul ISU și alte 5 de la serviciul voluntar pentru situații de urgență) și 5 autoscări.

Totodată, pompierii botoșăneni anunță că intervin și ei pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul clădirii Palatului Administrativ din Suceava. Este vorba de opt subofițeri cu o autospecială cu apă și spumă și o autoplatformă de lucru la înălțime. O altă autospecială cu apă și spumă, cu cinci subofițeri de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi, a ajuns la Detașamentul de Pompieri Suceava pentru a interveni în cazul producerii unor incendii sau a altor situații de urgență.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă