Artistul Mihai Constantinescu, în stare foarte gravă la spital

Artistul Mihai Constantinescu, în stare foarte gravă la spital

Cântăreţul Mihai Constantinescu a fost dus de urgenţă luni noaptea la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, unde medicii încearcă să-i salveze viaţa. Artistul ar fi suferit un stop cardio-respirator.

Elena Marinescu 0 comentarii

UPDATE: Surse medicale au declarat că Mihai Constantinescu a fost stabilizat şi este internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

_________

Deocamdată medicii nu au oferit informaţii despre starea de sănătate a artistului, care a fost găsit înconştient în locuinţă de soţia sa. Aceasta a apelat serviciul de urgenţă 112, iar echipajul de pe ambulanţă l-a resuscitat aproximativ 20 minute, transportându-l ulterior la spital.

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate, fiind nevoit în luna martie să-şi anuleze mai multe spectacole. Artistul suferea de mulţi ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii. În 2017 a fost operat pe cord din cauza unei disfuncţii la valva mitrală, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. 

 

Comentarii

loading...