Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Astăzi încep înscrierile la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Astăzi încep înscrierile la Bacalaureat 2018, sesiunea de toamnă

Înscrierea candidaţilor la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face începând de marţi până vineri (10-13 iulie 2018). În plus, pe 27 iulie se pot înscrie cei care au promovat examenele de corigenţe.

Mihai Cernea 0 comentarii

Examenul propriu-zis de Bacalaureat, sesiunea de toamnă, începe pe 20 august odată cu proba scrisă la Limba şi literatura română, pe 21 august - cea la Limba şi literatura maternă, 22 august - proba obligatorie a profilului, iar pe 23 august proba la alegere a profilului şi specializării.

În zilele de 24 şi 27 august vor fi evaluate competenţele lingvistice de comunicare în limba română, pe 28 august se vor evalua competenţele lingvistice de comunicare în limba maternă, pe 29 - 30 august este programată evaluarea competenţelor digitale, 30 - 31 august evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională.

Rezultatele vor fi afişate pe 1 septembrie până la ora 12,00 şi contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, potrivit Agerpres.

Pe 6 septembrie se vor afişa rezultatele finale.

Comentarii

loading...