Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Posibile manifestaţii publice în Republica Moldova

Atenţionare de călătorie transmisă de MAE: Posibile manifestaţii publice în Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe teritoriul Republicii Moldova că există posibilitatea apariţiei unor manifestaţii publice de protest, în principal în municipiul Chişinău.

Rl online 0 comentarii

Potrivit MAE, la Chişinău pot apărea în perioada următoare manifestaţii de protest.

Pentru cei care călătoresc în Republica Moldova, MAE recomandă:

- evitarea mulţimilor publice, în special a demonstraţiilor şi acţiunilor de protest;
- respectarea instrucţiunilor primite din partea instituţiilor de asigurare a ordinii publice;
- urmărirea mass-mediei locale pentru a afla care sunt zonele în care se desfăşoară acţiuni de protest, pentru a le putea evita

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefoanele de permanenţă ale: Ambasadei României la Chişinău +373 68 33 63 63, Consulatului General al României la Cahul +373 60 20 09 25 şi Consulatului General al României la Bălţi +373 68 19 50 06.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internet: http://chisinau.mae.ro, http://balti.mae.ro, http://cahul.mae.ro, www.consularprotection.eu şi şi www.mae.ro. 

Comentarii

loading...