11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiAtleţi de performanţă şi amatori din toată ţara, aşteptaţi la InSport Grand...

Atleţi de performanţă şi amatori din toată ţara, aşteptaţi la InSport Grand Prix Braşov

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Agerpres, de Asociaţia Judeţeană de Atletism (AJA) Braşov, competiţia se va desfăşura în Parcul Sportiv Tractorul (fostul parc Tractorul) şi este organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism, în colaborare cu Federaţia Română de Atletism (FRA), cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Direcţiei de Sport şi Tineret Braşov.

Ambasadorul evenimentului este Elena Antoci, cel mai valoros atlet al Braşovului din toate timpurile şi sportivă care a participat la două ediţii a Jocurilor Olimpice de vară (Sydney 2000, Atena 2004).

Sâmbătă 15 septembrie, începând cu ora 9,30, sunt programate cursele individuale de 3.000, 5.000, 6.000 şi 8.000 de metri. Duminică, programul începe la ora 10,00, cu startul în Cursa copiilor (1.000 metri), urmată o jumătate de oră mai târziu de Cursa familiilor (2.000 metri), iar la ora 11,45 este programată cursa ştafetelor caritabile.

”Toate taxele şi donaţiile strânse în urma participării în probele de ştafetă sunt îndreptate exclusiv către două cazuri caritabile. Este vorba despre cauza braşoveanului Robert Cadar – blogger, atlet amator şi alergător de cursă lungă, care de doi ani luptă împotriva cancerului, şi de cauza Fundaţiei Hospice Casa Speranţei – organizaţie care a introdus în România conceptul de îngrijire paliativă, pentru copii şi adulţi diagnosticaţi cu boli incurabile”, potrivit documentului citat.

Manifestarea este co-finanţată de Consiliul Judeţean (CJ) Braşov şi cu implicarea altor instituţii, sponsori, parteneri. Potrivit organizatorilor, la ediţia de anul trecut au participat 200 de atleţi de performanţă şi atleţi amatori.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă