Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Au fost reținuți 15 cetățeni din Siria și Irak, intrați ilegal în România

Cincisprezece cetăţeni din Irak şi Siria care ar fi intenţionat să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei au fost depistaţi, vineri, în localitatea Comorâşte din județul judeţul Caraş Severin.

Mihai Diac 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră din județul Caraș Severin au depistat, în localitatea de frontieră Comorâşte, 15 persoane care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră.

Cei 15 au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări, a anunțat un comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF).

Cele 15 persoane reținute sunt cetăţeni din Irak şi Siria, dintre care 12 adulţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 61 de ani şi trei minori, cu vârste cuprinse între şase luni şi 5 ani.

Cetăţenii străini au recunoscut că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România şi au spus că intenţionau să ajungă într-o ţară din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră români efectuează cercetări "sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat".

Comentarii

loading...