Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1

Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, miercuri, au început început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute pe Autostrada A1, sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile vor dura pânî sâmbătă, fiind închise benzile 1 şi 2.

Rl online 0 comentarii

”Au început lucrările de punere în siguranţă în zona tasării apărute la kilometrul 276 (zona Aciliu) pe Autostrada A1 pe sensul Sibiu - Sebeş. Reparaţiile se vor desfăşura până sâmbătă şi presupun închiderea circulaţiei pe banda 1 şi 2”, a anunţat, miercuri, CNAIR.

Sursa citată a precizat că lucrările au caracter provizoriu, urmând ca DRDP Braşov să lanseze o procedură de achiziţie publică pentru consolidarea permanentă a corpului autostrăzii.

La începutul lunii octombrie, la kilometrul 276 s-a produs o tasare, astfel că au fost instituite restricţii temporare de circulaţie.

Comentarii

loading...