Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

sursa: Comunicat de presa Adina Vălean

sursa: Comunicat de presa Adina Vălean

Audierea Comisarului desemnat Sylvie Goulard și evaluarea în comisiile ITRE și IMCO din PE

Declarație de presă după audierea Comisarului desemnat Sylvie Goulard (Franța)

Redacția Online 0 comentarii

Declarație de presă după audierea Comisarului desemnat Sylvie Goulard (Franța) și evaluarea în comisiile ITRE și IMCO ale Parlamentului European, azi 02.10.2019

 

„Deoarece nu a existat majoritatea necesară pentru a da undă verde de trecere la etapa următoare din partea Comisiilor responsabile cu audierea, s-a hotărât continuarea procedurii prin solicitarea de întrebări scrise de clarificare din partea doamnei Goulard. În baza răspunsurilor primite, Comisiile reunite vor decide următorii pași procedurali.”

 

Adina Vălean, Președinte al Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European

Comentarii

loading...