Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Australia: O vegană şi-a dat vecinii în judecată pentru că făceau grătar

Australia: O vegană şi-a dat vecinii în judecată pentru că făceau grătar

O femeie vegană din Australia şi-a dat vecinii în judecată la Curtea Supremă a Australiei după ce fumul grătarului acestora a pătruns în grădina ei. Femeia spune că gestul este intenţionat, conform AFP

Rl online 0 comentarii

Cilla Carden a povestit pentru publicaţia The Sun că îşi suspectează vecinii că, în mod intenţionat, au făcut grătar cu peşte şi cârnaţi pentru a o enerva.

„L-au făcut acolo şi se putea simţi mirosul de peşte şi cârnaţi peste tot pe unde mergeam“, a spus Carden. Femeia se află în conflict cu vecinii ei din 2018 şi i-a dat în judecată de mai multe ori, în tot acest timp.

După ce cererile ei au fost respinse de tribunal la începutul acestui an din lipsă de dovezi, ea a solicitat Curţii Supreme a Australiei de Vest pentru drept de apel.

Acesta a fost, de asemenea, refuzat în iulie, judecătorul comunicând-i că ceea ce a făcut este o „alegere extremă“ şi că ar trebui să-şi rezolve singuri problemele.

Comentarii

loading...